24.10.2012

Akateemikkoa höperehtimään

Nonniin, nyt tämä elämä heittelehtii kohti akateemista vapautta. Olen hakeutunut työttömäksiheittäytymiseni myötä Lapin Yliopistoon opiskelemaan Hallintotieteitä.

Nyt aloittelen siis tällä päivämäärällä ensimmäistä kurssiani yliopisto-opiskelijana. Tosin tämä on vain tämmöinen makupala, Perusteet -kurssi on 25 opintopistettä. Avoimessa yliopistossa käydään siis vain iltaisin, pääsääntöisesti.

Tänään alkaa muutaman luennon kokonaisuus ja istuttavaa taitaa olla ensimmäiselle päivälle 5 tuntia. Saas nähä miten illalla nukuttaa!

Halusin välttämättä jonkun järkevän, miellyttävän ja säännöllisen harrastuksen kun jäin työttömäksi. En tiedä onko tämä mitään niistä, mutta jos kurssit suoritan, niin onhan se eteenpäin.

Yliopistonaisista ei sitten varmaan tarvitse mainita mitään tässä asiayhetydessä? ..nimittäin jakku/virkapukunaiset on aina olleet heikkoutta aiheuttava tekijä. Saas nähdä miltä näyttää keskivertohallintotieteilijänainen. Jännää.

Ally Mc. Bealin seuraamisella ei sitten ole osaa eikä arpaa tähän yliopistoperioidiin, hain sinne ennenkuin aloin seurata Allyn DVD -sarjaa. Ja enhän minä ole oikeustieteelliseen menossa!

Olisin lähtenyt lukemaan Politiikkatieteitä jos niitä olisi ollut tarjolla Avoimessa. Lapin Yliopisto kyllä tarjoaa moista, muttei avoimena. Varsinaiseksi opiskelijaksi en ole ainakaan vielä ajatellut alkaa.

Hallintotieteet sivuaa aika vahvasti politiikkaa ja ylipäätään yhteiskuntaa, mikä sinänsä on mukava suunta!

Aamulla partaa ajaessani mietin mitä tulee opiskelijasta kun se valmistuu hallintotieteellisestä tiedekunnasta? Päättelin että hallitsija, olkoon siis niin. Alan sellaiseksi! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti